Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

Por qué contratar un constructor de rocodromo para tu escuela

Un rocòdrom a la teva escola, avantatges

A Seviclimb som constructors de rocòdroms i jocs infantils amb una gran trajectòria i experiència. Totes les estructures que fabriquem consten de materials de primera qualitat.

Ens encarreguem tant del disseny com del muntatge perquè gaudiu d’una paret d’escalada totalment artesanal i personalitzada. Descobreix els avantatges que gaudiràs en integrar-la a la teva escola.

Coordinació, flexibilitat i equilibri en els moviments

Aquesta activitat afavoreix el desenvolupament de les habilitats motrius dels més joves. En cercar les diferents preses o punts d’unió per a l’ascens, treballen la coordinació, l’equilibri i la flexibilitat. Aquestes habilitats promouen un desenvolupament saludable de la seva mobilitat.

Constància i autoconfiança

Per assolir el punt més alt del rocòdrom és important ser constants i confiar en les habilitats pròpies. Aquesta activitat, unida a una bona feina de motivació, els ajuda a superar les seves pors i a desenvolupar la fortalesa per tal de materialitzar les seves metes.

Habilitats socials

Aquesta activitat lúdica es duu a terme en grup. Gràcies a això, treballem la comunicació i la col·laboració entre els més petits. Sentir que pertanyen a un equip i comptar amb el suport dels altres per assolir un objectiu comú millora les seves habilitats socials. Igualment, els ajuda a interactuar amb els seus companys de manera sana i divertida.

Una paret d’escalada fabricada de forma artesanal i personalitzada és excel·lent per a la vostra escola. En adquirir-la, estàs apostant per una activitat que fomenta les habilitats socials i millora la coordinació, equilibri i autoconfiança dels alumnes. Confiant a la nostra empresa com el constructor del teu rocòdrom, aconseguiràs una estructura de gran durabilitat i solidesa. ¡És el moment d’apostar per la qualitat!