Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

Rocòdroms

A Seviclimb dissenyem a mida el teu rocòdrom. Descobreix els boulders i les parets de rocòdrom i entra al món de l’escalada de forma divertida i segura. Treballem per oferir la millor construcció de rocòdrom preparada per gaudir. Una manera de fer esport molt pràctica on no és necessari gairebé equipament i fer exercici de manera més dinàmica i divertida per als més petits. El rocòdrom és una pràctica perfecta per a aquells més aventurers i tenir la ment concentrada aportant tranquil·litat.

Els elements usats per a la fabricació dels diferents parcs són creats artesanalment utilitzant, principalment, fusta de proximitat. Realitzar el nostre propi equipament ens permet oferir preus més econòmics i una personalització àmplia.

A Seviclimb ens fa diferents la nostra proximitat, ja que és fusta procedent del Montseny. Els nostres projectes són 100% personalitzats i oferim un servei integral, duem a terme el disseny, la planificació, el construïm i l’instal·lem. Sempre oferint garantia i homologació en estar fets de fusta de primera qualitat.