Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

 

Som fabricants de jocs i mobiliari en fusta per a parcs infantils

Parcs infantils Seviclimb

Què fem a Seviclimb?

Ens dediquem al disseny, construcció i muntatge de jocs infantils, complements i mobiliari de fusta per a parcs, patis i àrees infantils. Fabriquem els nostres propis productes de manera artesanal, utilitzant principalment fusta de proximitat.

Realitzar la pròpia producció de l’equipament i mobiliari ens permet oferir preus més econòmics i una àmplia personalització de qualsevol element o mòdul, assegurant així que les nostres estructures i jocs infantils s’adapten a les necessitats de cada client.

SEVICLIMB som una empresa especialitzada en parcs infantils i patis d’escola naturals

Què ens fa diferents?

Projectes 100% personalitzats

A Seviclimb comprenem que cada client té unes necessitats úniques. Per això, oferim solucions personalitzades per cada projecte amb la possibilitat d’adaptar els nostres productes a cada espai i necessitats.

Treballem principalment amb escoles i llars d’infants, però també amb ajuntaments, hotels, restaurants, càmpings i comunitats de propietaris.

Proximitat

Treballem amb materials de primera qualitat i fabriquem els nostres productes bàsicament amb fusta local procedent del Montseny.

Ens assegurem de que les nostres instal·lacions siguin resistents, segures i sostenibles.

Servei integral

No tan sols ens encarreguem de la fabricació dels nostres productes, sinó que també assessorem en cada fase del projecte.

Realitzem el disseny, planificació i instal·lació de parcs infantils i àrees de joc, i us oferim altres serveis complementaris, com el manteniment dels mateixos, disseny de patis d’escoles o la plantació de vegetació.

Garantia i homologació

Els nostres productes han estat elaborats amb materials de qualitat, que ens permet garantir la seva solidesa i durabilitat. A més a més, les nostres instal·lacions es fabriquen seguint la norma UNE-EN 1176 i els projectes estan certificats per una empresa externa acreditada per ENAC.

Explica’ns què imagines!

Si tens un projecte en ment, nosaltres el podem fer realitat.