Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

La seguretat als parcs infantils homologats

Els parcs infantils homologats permeten als més petits gaudir de jocs exteriors amb seguretat. A Seviclimb en som conscients i tots els nostres projectes artesanals i 100% personalitzats compleixen la normativa, a més d’estar fabricats amb fustes d’acàcia d’alta qualitat procedents del Montseny que els aporten una gran durabilitat.

La normativa dels parcs infantils

A l’hora de realitzar aquests treballs es tant important el seu disseny lúdic com el cumpliment de la normativa de seguretat. Encara que a España no existeix una llei específica par a aquest tipus d’instalacions es necessari cumplir les normes UNE, concretament la UNE-EN 1176 i la UNE-EN 1177. Aquestes son algunes de les claus per a que puguin gaudir d’un joc segur.

  • Totes les instal·lacions s’han de revisar de forma anual per assegurar-ne la seguretat i la integritat.
  • Els revestiments dels terres han de complir especificacions concretes per a l’absorció d’impactes recollides a la UNE-EN 1177:2009.
  • Tots els equipaments inclosos al parc tenen unes dimensions màximes i uns estàndards de qualitat.
  • El treball no acaba a la instal·lació, les revisions i el manteniment de qualitat són fonamentals. És imprescindible utilitzar els materials i les tècniques adequats per a les reparacions i garantir el compliment de les especificacions de disseny.

Necessites una empresa fiable i amb experiència per construir parcs infantils homologats? Des de Seviclimb ens posem al teu servei per oferir-te un projecte totalment personalitzat i artesanal. Per a la fabricació fem servir fustes d’acàcia d’alta qualitat que aporten solidesa i durabilitat a l’estructura. A més, ens assegurem de complir la normativa perquè els més petits gaudeixin d’un joc segur.

A Seviclimb en el preu de la majoria de les nostres estructures ja hi va inclosa una auditoria que porta a terme una empresa externa, acreditada per ENAC i que un cop instal·lats els jocs certifica que compleixin integrament la normativa i entrega la documentació acreditativa que així ho confirma.

Aposta per nosaltres!