Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

Què és un parc d’aventura i com es dissenyen

Vols saber el que és un parc d’aventura? Has arribat a l’article perfecte! En aquest article t’explicarem tot el que necessites conèixer sobre el seu disseny. A Seviclimb realitzem els teus projectes personalitzant-los al 100%, per a adaptar-nos a totes les teves necessitats.

Parc d’aventura: com dissenyar-ho

El seu propi nom ja t’explica el seu significat. Un parc d’aventures és un lloc en el qual realitzar activitats a l’aire lliure, amb una mica d’adrenalina i en contacte amb la naturalesa. Hi ha diferents components en els seus escenaris: tirolines, ponts penjants, parets d’escalada i molt més. El límit el poses tu! Aquests són els elements que no poden faltar.

  • Circuits amb cordes: Sens dubte, són els grans protagonistes d’aquesta mena de parcs. Els petits s’ho passaran en gran, sempre comptant amb la màxima seguretat.
  • Tirolines: A qui no li agrada tirar-se per una tirolina? Aquests jocs són perfectes per a afegir adrenalina al conjunt d’atraccions.
  • Zones d’obstacles: Hi ha moltes maneres de posar obstacles diferents. Podem configurar un circuit amb tanques, rampes i tot tipus de coses que se’t puguin ocórrer.
  • Activitats interactives: Amb la finalitat de donar una mica més d’emoció al parc, una bona opció és posar desafiaments o jocs que els nens, per a poder avançar, hagin de resoldre en equip.
  • Ponts penjants: Són diversió assegurada i un salt de qualitat, ja que requereixen un muntatge segur i atractiu.

Ara ja saps com ha de ser un parc d’aventura. Aquest lloc serà una autèntica delícia per als nens i -per a què mentir- també per als no tan nens. Recorda que, en Seviclimb, t’oferim els serveis que necessites. Acreditem una gran experiència fabricant tot tipus de jocs i estructures per als més petits. Tots els materials que utilitzem són de primera qualitat, ja que la seguretat, per a nosaltres, és el més important.