Què fem

Parcs infantils

Fabriquem i muntem jocs per parcs infantils destinats a infants de totes les edats

Rocòdroms

CAMPUS O TAULA DE REGLETES

Es tracta d’un article tant senzill com efectiu per l’entrenament de l’escalada. Amb un desplom no gaire pronunciat de 15 a 20º, és suficient per enfortir els braços i dits

ROCÒDROM D’ENTRENAMENT PER ESPAIS REDUÏTS

Es pot inclinar fins a 45º. És adequat per tots els nivells d’escalada.

Els rocòdroms i boulders (estructures de menys de 3 metres en les que no és necessari assegurar-se), consten d’una estructura d’acer revestida de fusta. La fusta feta servir ha tingut un comportament excel·lent en la prova de resistència que demana la normativa UNE-EN 12572. Tant l’estructura com la col·locació de xapes i reunions segueix estrictament aquesta normativa. Es monten a mida, segons l’espai disponible. Ens adaptem al disseny que el client vulgui pel rocòdrom,tant com permetin les normes de seguretat.

ROCÒDROM INFANTIL

Constitueixen un bon element per completar un parc infantil o per dinamitzar una zona d'oci.

Casetes de fusta

Ja sigui entre els arbres, sobre un tronc, a nivell de terra, o amb diversos nivells. Podem dissenyar casetes de fusta infantils per jugar de totes mides i colors i amb tot tipus de variacions per fer-les encara més divertides. Dins la caseta hi haurà allò que més us agradi, una bona bancada per seure, una gran pissarra, finestres, etc. Són perfectes per afegir a un parc infantil o en un pati d'escola o llar d'infants.

Parcs d'aventura

Els parcs d'aventura, parcs de corda o circuits acrobàtics són una bona eina per treballar la psicomotricitat en infants i adults, són una activitat divertida i adequada tant per espais grans com petits. Es pot muntar entre arbres ja existents o col·locant nous troncs que serveixin com a pals on posar les plataformes i muntar el parc d'aventura.

A més a Seviclimb disposem d'una àmplia gamma de ponts amb diferents nivells de dificultat per poder adaptar cada part del parc d'aventura a una edat concreta o un rang d'aventura més o menys alt.

Aprofitant els coneixements tècnics obtinguts en el muntatge de rocòdroms, en l’escalada i en l’alpinisme els nostres parcs d’aventura garanteixen la màxima emoció amb total seguretat.

 

Escalables de corda infantils

Són perfectes per qualsevol parc infantil ja que, els escalables de corda, combinen a la perfecció amb qualsevol joc que es pugui posar en aquest tipus d'instal·lacions.

Tirolines a mida

EXEMPLES DE TIROLINES 

Podem construïr tiolines de diverses maneres, mides i materials. Tenim la capacitat de fer tirolines en acàcia (robinia pseudocacia) com la que apareix al nostre catàleg en la secció de Jocs Tronc Natura.

Pèrgoles, tancaments i mobiliari urbà

Podem construir tot tipus de pèrgoles, balles, bancs i mobiliari urbà en general. Tenim contacte amb diversos proveïdors de productes com papereres, cartells, senyals vials etc.

Gronxadors TroncNatura: robinia-pseudoacacia

Casetes Tronc Natura: robinia-pseudoacacia

Sorrals Tronc Natura: robinia-pseudoacacia

Projectes personalitzats

Multijoc Tronc Natura: robinia-pseudoacacia

Col·lecció patis

Mikado

Camins d'aventura: robinia-pseudoacacia

Els camins d’aventura ens recorden als ponts que se solen muntar en els parcs d’aventura i circuits acrobàtics, de fet, podem dir que són una adaptació  d’aquests a nivell de terra. Els troncs d’acàcia sense mecanitzar garanteixen que l’acabat seguirà les formes generals del tronc. El material utilitzat té un baix impacte ambiental, ja que és fusta certificada de boscos amb gestió sostenible.

Workout