Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

 

Què fem?

Rocòdroms

CAMPUS O TAULA DE REGLETES

Es tracta d’un article tant senzill com efectiu per l’entrenament de l’escalada. Amb un desplom no gaire pronunciat de 15 a 20º, és suficient per enfortir els braços i dits

ROCÒDROM D’ENTRENAMENT PER ESPAIS REDUÏTS

Es pot inclinar fins a 45º. És adequat per tots els nivells d’escalada.

Els rocòdroms i boulders (estructures de menys de 3 metres en les que no és necessari assegurar-se), consten d’una estructura d’acer revestida de fusta. La fusta feta servir ha tingut un comportament excel·lent en la prova de resistència que demana la normativa UNE-EN 12572. Tant l’estructura com la col·locació de xapes i reunions segueix estrictament aquesta normativa. Es monten a mida, segons l’espai disponible. Ens adaptem al disseny que el client vulgui pel rocòdrom,tant com permetin les normes de seguretat.

ROCÒDROM INFANTIL

Constitueixen un bon element per completar un parc infantil o per dinamitzar una zona d’oci.

Parcs infantils

Fabriquem i muntem jocs per parcs infantils destinats a infants de totes les edats

Casetes de fusta

Ja sigui entre els arbres, sobre un tronc, a nivell de terra, o amb diversos nivells. Podem dissenyar casetes de fusta infantils per jugar de totes mides i colors i amb tot tipus de variacions per fer-les encara més divertides. Dins la caseta hi haurà allò que més us agradi, una bona bancada per seure, una gran pissarra, finestres, etc. Són perfectes per afegir a un parc infantil o en un pati d’escola o llar d’infants.

Parcs d'aventura

Els parcs d’aventura, parcs de corda o circuits acrobàtics són una bona eina per treballar la psicomotricitat en infants i adults, són una activitat divertida i adequada tant per espais grans com petits. Es pot muntar entre arbres ja existents o col·locant nous troncs que serveixin com a pals on posar les plataformes i muntar el parc d’aventura.

A més a Seviclimb disposem d’una àmplia gamma de ponts amb diferents nivells de dificultat per poder adaptar cada part del parc d’aventura a una edat concreta o un rang d’aventura més o menys alt.

Aprofitant els coneixements tècnics obtinguts en el muntatge de rocòdroms, en l’escalada i en l’alpinisme els nostres parcs d’aventura garanteixen la màxima emoció amb total seguretat.