Actualitat

Novetats del sector

Seviclimb, de la idea al producte

Si ho pots imaginar ho podem construir

La nostra principal característica és el fet que ens adaptem totalment a les necessitats del client. Ens agrada utilitzar la frase “ si ho pots imaginar ho podem construir”, precisament perquè dissenyem cada joc a partir de les indicacions que ens dona el client, cercant les millors solucions perquè el joc sigui funcional i estèticament bonic. En aquest article us volem explicar el procés que seguim des del primer contacte amb el client  fins a la construcció del joc o producte en qüestió.

Primer brief del client

Normalment el primer pas és que el client ens expliqui, sigui per correu electrònic, per whatsapp o per telèfon, quin tipus de joc vol i en quin espai té pensat col·locar-lo. És important tenir en compte l’espai lliure i el terra per seguir les normes de seguretat...

La nostra proposta

Amb aquesta informació cerquem d’entre els productes ja existents i fem una proposta, posant-li com a exemple alguns d’aquests ja fets.

Resposta del client o contrabrief
 
El pas següent pot ser o que el client vulgui un joc exactament igual que el que li hem ensenyat o que prefereixi fer-hi algunes modificacions. En aquest cas el client ens ha d’explicar amb detall com vol que sigui el producte final.
 
Segona proposta personalitzada


Aquest procés no té perquè fer-se una sola vegada sinó que pot ser cíclic. A través de l’elaboració d’un dibuix-esquema  li ensenyem al client com quedarà finalment el producte. Si el client ens dona el vistiplau ja es pot tirar endavant, en canvi, si l’esquema no acaba de convèncer es poden fer modificacions fins que el joc sigui exactament allò que el client vol.
 
Tercera proposta
 
Per a dur a terme aquest procés és necessari que la nostra resposta sigui ràpida, per això ens comprometem a realitzar les propostes en el menor temps possible gràcies al nostre equip de disseny.


 
Producte final
 
Aquest el resultat final, un producte únic, totalment personalitzat i adaptat a les característiques i necessitats del client.

Si ens demaneu un pressupost, us respondrem tant ràpid com poguem, us assessorarem i trobarem la millor opció per a cada client, podeu contactar amb nosaltres de les següents maneres:
 +34 669 584 345                                        @seviclimb

 seviclimb@seviclimb.cat                              
 @seviclimb.cat