Actualitat

Novetats del sector

Coneixeu la col·lecció de jocs per parcs infantils Tronc Natura?

Els jocs Tronc Natura són jocs infantils únics, construïts a partir de troncs naturals d’arbre, sense mecanitzar. Gràcies a això s’aconsegueix que cada joc sigui diferent. Els troncs són de robinia-pseudoacacia. Aquest tipus de fusta té una durada de més de 20 anys sense cap tipus de tractament i ofereix una dura resistència a fongs, insectes o altres agents destructors.

Amb un manteniment anual adequat es podria afirmar que es manté inalterable.
El client pot triar el disseny, mides, colors i fer tota mena de variacions sobre un model ja existent per tal d’ adequar-lo a les seves necessitats o crear un model totalment nou.


Multijoc instal·lat al Parc de la Residència de Navàs

Què és la bioconstrucció?

Reben el nom de bioconstrucció, o de forma més correcta, construcció ecològica o edificació sostenible, els sistemes d'edificació o establiment d'habitatges, refugis o altres construccions, realitzats amb materials de baix impacte ambiental o ecològic, reciclats, reciclables o extraïbles mitjançant processos senzills i de baix cost com, per exemple, materials d'origen vegetal i biocompatibles.

Heus aquí un exemple de joc Tronc Natura per a parc infantil

Multijoc instal·lat al Parc de l'Estació de Navàs

Consta d'un tobogan, un gronxador i una torre escalable amb barra de bombers.
 
Com treballem?
 
Per projectes! Fem dissenys personalitzats per a cada client, el·laborant un pressupost acurat i un esbós de com serà el joc muntat. Podeu contactar amb nosaltres, explicar-nos quin és el vostre projecte i us respondrem tan aviat com poguem i sense cap compromís.

Esperem que tota aquesta informació us hagi servit d'ajuda i us hagi descobert com són els jocs Tronc Natura i el perquè s'emmarquen dins de la bioconstrucció o construcció ecològica i sostenible.

Salut i fins la próxima.

Seviclimb.