Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

Pautas para elegir el mobiliario de parque infantiles

Com triar el mobiliari dels parcs infantils

Necessites mobiliari de parcs infantils? Busques qualitat als materials? Si és així, ets al lloc adequat. A Seviclimb realitzem jocs infantils personalitzats i artesanals en què fem servir fusta d’acàcia de Montseny. Gràcies a això, us oferim una estructura sòlida que us acompanyarà durant molts anys.

Claus per triar el mobiliari dels parcs infantils

La posada en marxa d‟un parc infantil requereix el desenvolupament d‟un projecte professional. Dur-ho a terme de manera correcta comporta crear un espai on els més petits poden divertir-se d’una manera segura. Aquests són els aspectes fonamentals a què hauries de prestar atenció.

Materials del mobiliari infantil

Els materials i el tractament que reben són una de les claus per escollir el mobiliari. Durabilitat i seguretat són els dos factors principals que han de tenir en compte.

Dimensions segons l’espai

L’espai disponible per a la construcció del parc infantil condiciona les peces de mobiliari que es poden fer servir. Fixa’t que les estructures que el conformen tenen capacitat funcional perquè els petits les gaudeixin al màxim.

Estètica i disseny

Cada parc reclama un disseny personalitzat per part nostra. A més, és important integrar-ne l’estètica amb l’entorn per aconseguir una sensació d’harmonia. Les diferents peces han d’encaixar entre elles i amb tot allò que les envolta.

Comprar mobiliari de parcs infantils de qualitat us permetrà gaudir d’un espai sòlid segur i de gran durabilitat. A Seviclimb realitzem el disseny i la instal·lació d’aquests espais de joc d’una manera artesanal i 100% personalitzada. Per a la fabricació fem servir materials de primera qualitat com, per exemple, la fusta d’acàcia de Montseny. Si tens qualsevol dubte, consulta’ns!