Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

Parcs infantils per a ajuntaments

Parcs infantils per a ajuntaments, recomanacions per a la seva creació

Els parcs infantils per a ajuntaments requereixen d’empreses especialitzades per a la seva creació. A Seviclimb som experts en aquesta mena de projectes, fem treballs 100% personalitzats i artesanals on les estructures i jocs són dissenyades pel nostre equip. Per a la fabricació emprem fustes procedents del Montseny que aporten solidesa i durabilitat al joc. Som la teva millor opció!

Recomanacions per a la creació de parcs infantils per a ajuntaments

Saps com crear el parc perfecte? Aquestes són les recomanacions que no poden faltar en el teu projecte:

  • L’instal·lació ha de realitzar-se en zones de baixa contaminació com a espais verds. A més, cal evitar línies elèctriques, alta contaminació acústica o canalitzacions de gran capacitat. Què se sentin en la naturalesa!
  • Pensant en la seguretat? Aquestes àrees han de comptar amb una correcta separació de la carretera o altres espais destinats al trànsit rodat. A més, a l’interior de la zona no ha de permetre’s el pas de bicicletes, patinets o vehicles similars que puguin ser un obstacle o un perill.
  • I en cas d’emergència? Els cartells informatius estan per a alguna cosa, al costat d’unes directrius bàsiques han d’incloure telèfons de contacte per a emergències i manteniment.
  • Tots els petits han de poder gaudir sense limitacions, per això incorporem jocs adaptats perquè gaudeixin en harmonia.
  • L’accés d’animals ha d’estar prohibit per a garantir la salubritat de la zona.
  • El sòl del parc ha de comptar amb material d’amortiment per a garantir la seguretat dels petits, és especialment rellevant si existeix una caiguda lliure de més de 60 centímetres.

A Seviclimb posem especial atenció a aquestes recomanacions a l’hora de dissenyar els nostres parcs infantils per a ajuntaments 100% personalitzats. Gràcies a l’ús de fusta d’acacia del Montseny, les nostres estructures i jocs compten amb una gran solidesa i durabilitat. T’estem esperant per a crear el parc perfecte per al teu ajuntament! Aposta per una empresa amb gran experiència!