Seviclimb

seviclimb@seviclimb.cat

+34 669 584 345

Segueix-nos:

© Copyright Seviclimb 2021

Com crear uns parcs infantils en col·legis homologats i atractius

Com crear parcs infantils a les escoles, homologats i atractius

Vols saber com crear els millors parcs infantils a les escoles, homologats i amb la màxima seguretat? Aquest article t’interessa. A  Seviclimb som experts a realitzar tota mena d’estructures i jocs amb materials procedents del Montseny, t’oferim projectes 100% artesanals perquè els més petits s’ho passin genial.

Com crear un parc per a la teva escola

A vegades, pot haver-hi falta d’idees a l’hora de realitzar una zona d’aquest tipus a l’escola. Quin tipus de jocs posar-hi? Què cal tenir en compte? Continua llegint, arriba el moment de la pluja d’idees!

Ha de ser accessible

Pot semblar una cosa òbvia, però cal tenir en compte les franjes d’edat dels nens que jugaran al parc i posar el millor accés per a ells. Les rampes, escales o fins i tot les cordes han de formar part del parc.

Estructures interactives

Sense diversió, un parc no té sentit. A l’hora de dissenyar el projecte és fonamental que tinguis en compte zones en les quals els més petits puguin jugar. Es poden col·locar puzzles en parets, jocs a terra i una gran varietat d’opcions. Deixa’t aconsellar per nosaltres!

Idees de jocs

Per a crear el parc és interessant que pensis en una temàtica que t’agradi i, sobretot, que sigui interessant per als nens que hi jugarán. Aquí et posem alguns exemples:

  • Naturalesa i animals.
  • L’espai.
  • Un vaixell pirata.
  • Un món fantàstic.
  • Un castell.

El més important a l’hora de realitzar parcs infantils a escoles es que estiguin homologats. Per això a Seviclimb, en finalitzar cada obra, empreses certificadores acreditades per ENAC, fan una auditoria i si está tot correcte emeten un certificat conforme l’espai compleix la normativa UNE EN-1176.